O Dvorcu ljubavi

U sigurnim rukama iskusnih organizatorica vjenčanja, Vaša će bajka postati stvarnost!

Dvorac ljubavi  spoj je ideja, mašte, iskustva  i znanja stjecanog dugi niz godina. Od pripreme do realizacije dug je put prepun sitnica i detalja koji zahtijevaju posebnu pažnju, a to govorimo iz višegodišnjeg iskustva. Kako bismo olakšali prvenstveno mladencima, ali i svima ostalima organizaciju svečanosti ili nekog drugog eventa privatnog ili poslovnog, spojili smo sve ono što je potrebno za navedeno i omogućili  Vam  izbor prema budgetu i drugim željama, a sve u suradnji s velikim brojem naših poslovnih partnera.

 

Kada se odlučite izreći Vaše sudbonosno DA, ili pak organizirati proslavu Vama svečanog i važnog dana, dovoljno je nazvati nas, a mi ćemo Vam ponuditi sve što je u okvirima Vaših želja i mogućnosti. Kako biste što više informacija i savjeta pronašli na jednom mjestu, Dvorac ljubavi ovdje je za Vas.

Zašto mi?

ISKUSTVO

UŠTEDA VREMENA

MANJE STRESA

SAVJETI I IDEJE

OSTVARIVANJE POPUSTA KOD DOBAVLJAČA

O Dvorcu ljubavi

Zovem se Ivana Preglej, rođena još u osamdesetima, u Zagrebu gdje živim i radim. Po struci sam stručna prvostupnica fizioterapije, no život me odveo u drugom smjeru. Desetak godina radim u organizacijama, a to mi je nekako i prirodno okruženje jer se tu najbolje osjećam. Izuzetno sam komunikativna, društvena osoba, kreativnost me inspirira, i sve što zahtijeva dodatan trud od mene, predstavlja izazov koji želim i mogu riješiti.

Iza mene je nebrojeno odrađenih organizacija, prošla sam svaku etapu koja kreće od pripreme u kuhinji do postave stola, organizacije prostora, broja ljudi, rasporeda, cateringa, i svih ostalih čari tog dijela ugostiteljstva. Privatno sam izuzetno vesela osoba, glazba me pokreće i sve što radim je u plesnom ritmu. Profesionalno sam izuzetno pažljiva, pedantna, volim imati sve pod kontrolom, pazim na detalje, ali sve to kroz smijeh pa često i pjesmu jer tako je jednostavno lakše. Volim puno pričati, a sve to saznat ćete kad me angažirate.