POSLOVNI EVENTI

Želite li organizirati seminar, domjenak, predavanje ili samo jednostavno druženje Vas i Vaših poslovnih partnera, suradnika ili djelatnika, naš iskusan tim Vam može u tome pomoći i olakšati. Uštedit ćemo Vam vrijeme i novac, a ujedno i olakšati provedbu istoga te Vam garantiramo da će Vaš event svima ostati u nezaboravnom sjećanju!

Za Vas organiziramo
DOMJENCI
OBLJETNICE
TEAM BUILDING
KONFERENCIJE

Odlučite li se na organizaciju izvan grada, niti to nije problem, potrebno je dovoljno ranije poslati nam sve potrebno kako bismo u suradnji s našim poslovnim partnerima u drugim gradovima mogli sve potrebno organizirati.

Želite li smještaj za Vaše sudionike, u gradu ili izvan njega, u vili ili na seoskom imanju, sve to odrađujemo u suradnji s profesionalnim i pouzdanim partnerima.

U mogućnosti smo Vam ponuditi nešto jedinstveno na tržištu. Kako biste bili u korak s vremenom, bez potrebe za pripremom hrpe papirnatih materijala, plana puta, manjeg seminara ili velikog kongresa, za Vas smo pripremili Vodič za mobilne uređaje koji je dizajniran i prilagođen svim Vašim željama i potrebama. Jednim jednostavnim klikom na link, svi sudionici moći će pratiti kompletan unaprijed pripremljen plan. Sadržaje, lokacije, zabavne sadržaje, opise onog što ih čeka kao i jelovnike koje ste im unaprijed dogovorili, kako biste spriječili eventualne posebne potrebe za prilagodbom jelovnika koje je netko zaboravio napomenuti. Kao dodatak, postoji mogućnost chata između sudionika kako bi mogli razmijeniti potrebne podatke, poslati upite, poslati fotografiju nekog bitnog trenutka ili razmijeniti koju šalu i dosjetku.

Što klijenti kažu o nama?
Kontakt