Želite li organizirati seminar, domjenak, predavanje ili samo jednostavno druženje Vas i Vaših poslovnih partnera, suradnika ili djelatnika, naš iskusan tim Vam može u tome pomoći i olakšati. Uštedit ćemo Vam vrijeme i novac, a ujedno i olakšati provedbu istoga te Vam garantiramo da će Vaš event svima ostati u nezaboravnom sjećanju!

Za Vas organiziramo

DOMJENCI

OBLJETNICE

TEAM BUILDING

KONFERENCIJE

Odlučite li se na organizaciju izvan grada, niti to nije problem, potrebno je dovoljno ranije poslati nam sve potrebno kako bismo u suradnji s našim poslovnim partnerima u drugim gradovima mogli sve potrebno organizirati.

Želite li smještaj za Vaše sudionike, u gradu ili izvan njega, u vili ili na seoskom imanju, sve to odrađujemo u suradnji s profesionalnim i pouzdanim partnerima.

U mogućnosti smo Vam ponuditi nešto jedinstveno na tržištu. Kako biste bili u korak s vremenom, bez potrebe za pripremom hrpe papirnatih materijala, plana puta, manjeg seminara ili velikog kongresa, za Vas smo pripremili Vodič za mobilne uređaje koji je dizajniran i prilagođen svim Vašim željama i potrebama. Jednim jednostavnim klikom na link, svi sudionici moći će pratiti kompletan unaprijed pripremljen plan. Sadržaje, lokacije, zabavne sadržaje, opise onog što ih čeka kao i jelovnike koje ste im unaprijed dogovorili, kako biste spriječili eventualne posebne potrebe za prilagodbom jelovnika koje je netko zaboravio napomenuti. Kao dodatak, postoji mogućnost chata između sudionika kako bi mogli razmijeniti potrebne podatke, poslati upite, poslati fotografiju nekog bitnog trenutka ili razmijeniti koju šalu i dosjetku.

Što klijenti kažu o nama?

Ambimont d.o.o.tvrtka
Read More
Izuzetno profesionalno odrađen seminar. Pratili ste nas od samog začetka ideje, do zadnjeg trenutka, pazili na svaki detalj i podigli razinu organizacije seminara na još jedan viši nivo. Zahvaljujući Vama sve je prošlo bez ikakvog stresa, svi sudionici su imali samo riječi hvale. Pronašli ste idealnu lokaciju za sve naše potrebe, prilagodili jelovnike i bez greške tehničku podršku odradili. Hvala Vam, veselimo se nastavku uspješne suradnje. S poštovanjem, Ambimont d.o.o.
Žana & RonaldMladenci
Read More
Nadmašili ste naša očekivanja, tople preporuke svima. Fleksibilni, snalažljivi i prepuni ideja za sve što smo mogli zamisliti.
Previous
Next